Mamma <3

Jag saknar mamma som fan!
Visst jag saknar pappa oxå men det e någe särskilt me saknade efter mamma... Även om jag va pappas flicka så va ändå mamma min ALLRA bästa vän!

Jag saknar dig mamma...

Ville bara säga det...

<3

För mycket ibland asså...

Idag skulle jag tvätta kläder hade jag tänkt så jag sätter igång allt å går å degar lite framför tvn. MEN..!!! Jag hade glömt att lägga i en slang i badkaret så när det va dags för tvättmaskinen å tömma ut allt vatten så rann ALLT vatten ut på badrumsgolvet.... Efter lite svärande så kom jag på att det kanske va lite tur i oturen att det hände eftersom att jag har ju funderat på å tvätta badrumsgolvet! Å det här blev lite som en spark i arslet! SÅ jag satte igång å städa det å snacka om fint det blev när det va klart :D jag va skit stolt faktiskt!

Men självklart så skulle det gå åt helvete... För bara nån timme senare så kommer storebror Kjell hem å klampar rakt in i badrummet me sina leriga kängor! Liksom come on va?!?! Så finns inget annat å göra än att börja om igen... SUCK! Nån som fattar nu varför jag hatar å städa?


Födelsedagar...

17 ÅR!

Detta år blev en okej födelsedag. Det me värsta me den var att mina storebröder glömde bort mig...

18 ÅR!

Om jag fick bestämma så hade jag slutat fylla år när jag fyllde 18. Då va det en rätt perfekt födelsedag å just i den stunden kändes det som om jag inte hade några bekymmer i världen! Jag bakade min alldeles egna födelsedagstårta me Nalle Puh å jag va jätte stolt över den! Å det va mamma oxå! :)

19 ÅR!

Sen fyllde jag 19 år å firade denna födelsedag alldeles ensam, förutom mamma som sa grattis på morgonen innan hon åkte iväg på jobbresa å Marika som kom å grattade mig nån timme. Vart mina bröder var? Den ena jobbade i Stockholm å den andra orkade inte åka från Slite till Lärbro (som e ca 1 mil...).
Om det va en bra födelsedag? - Nope, inte särskilt...

20 ÅR!

Sen fyllde jag 20 år å den dagen började me att jag fick min älskade keyboard av mamma! <3
Sen åkte hon till lasarettet för att få sina cellgifter. Efter att hon kommit hem så kom folk å grattade å den blev helt okej faktiskt! Förutom en sak... Jag bad mamma att vi INTE skulle prata om hennes cancer å det lovade hon. Å hon höll sitt löfte! Men ingen av de andra som kom gjorde det... Hur mamma än försökte så fortsatte dem att prata om sjukdomen... Fast jag sa högt å tydligt när alla hörde att jag inte ville att vi skulle prata om det idag för allt jag önska mig var att ha en dag då allt inte kretsade om att mamma hade obotlig cancer i magen... Men ingen lyssnade. Ingen brydde sig.
Inte heller detta år en bra födelsedag.

21 ÅR!

Me bara 19 dagar kvar till min födelsedag så ser det redan ut att bli en skit födelsedag... Mamma e död. Min ena bror jobbar i Stockholm å kan inte komma ner. Min andra bror kommer förmodligen inte heller på min födelsedag... Det verkar inte så iaf, för när jag igår skrev ett sms till han så blev vårt sms:ande typ så här:

Jag: Hej min bröder! Tänkte bara säga att jag önskar mig en stor studsmatta eller Britney Spears nyaste parfym "Hidden fantasy" i födelsedags present.
Kjell: Då vet vi. Önska sig kan man alltid.
Jag: Jag tänkte bara säga det för när jag frågade Lars vem jag nu skulle berätta för om det va någe jag önskade mig så svarade han: "mig å Kjell".
Kjell: Okej. Vi får se.
Jag: Det va inge tvång nej. Jag blir lika glad om jag får leka lite me Ella å Line.
(Kuriosa: Ella å Line e mina brorsbarn som jag ALDRIG får träffa...)
Kjell: Jo hellre det än att köpa en födelsedags present.

Okej, då vet jag det. Det jag kommer få av Kjell i 21-års present e en lekdag me mina egna brorsbarn...
Hipp å hurra för mig......


Gode Gud, låt mig inte fira en enda födelsedag till....
Amen!

Till Min Brorsdotter

Idag vill jag faktiskt göra ett blogginlägg tillägnat min äldsta brorsdotter Emelie (tro det eller ej), trots allt som har hänt mellan oss...

Till min Em
Ingen förtjänar att få sånt där skit kastat i ansiktet, trots att du har satt dig själv i situationen... Lärare till för att hjälpa sina elever å handledare på praktikplatser ska hjälpa sina praktikanter att göra rätt. De ska verkligen inte bara ge upp om en! Utan att knappt ha försökt!
Jag kommer hjälpa till så mycket som jag kan, men du måste oxå hjälpa till... Det e dina betyg, din student å din framtid som står på spel. Sumpa inte chansen om du får den!!!
Jag ska försöka komma till dig imorn å hjälpa dig så gott jag kan. Hoppas bara på att min rygg pallar det... Men ska iaf försöka, det lovar jag!
Sov så gott
skitungen å försök att inte tänka så mycket på det nu! :)
Älskar dig trots allt
Puss å Kram från faster Sara (fast du vet att du får stryk om du kallar mig det bland folk!)RSS 2.0