Dag 16 – Min första kyss

Åh! Haha, gud jag rodnar bara jag tänker på det... :P

Namn och allt sånt skippar vi tycker jag! Men jag kan berätta att jag kände den här killen väldigt bra och jag hade varit kär i han länge. Jag var kanske 9, 10 år och han var nästan ett år yngre. Och han var så lik Nick i Backstreet Boys att jag bara inte kunde stå emot han! :P Vi hade lekt hela dagen och så hörde vi på Disney sånger. Jag bråkade med honom och han sa att om jag inte flyttade på mig så skulle han sätta sog uppepå mig. Stöddig som jag va så sa jag bara "gör det då", helt ovetande om att han faktiskt tänkte sätta sig på mig! SÅ han gjorde det och vi kom varandra så nära att jag inte riktigt vet vem som pussade först.. Men det slutade iaf med att vi pussade varandra, för att sedan ta fram tungan liiite och till slut kyssa varandra. Jag rodnar bara jag tänker på det och jag kan ännu höra "Snaaart är det jag som är kung" i bakgrunden ibland när jag har kysst andra killar.

Tänk att en första kyss kan sätta sådana spår!


Dag 15 – Mina drömmar

När jag var liten så hade jag så många drömmar. Nu när jag har blivit äldre så har jag faktiskt gjort ganska många av dom. Jag har bl.a. sett Backstreet Boys live, jag har tatuerat mig, jag har varit utomlands. Men det finns ännu många kvar som jag vill uppleva.

Jag vill bada med delfiner.
Jag vill ta körkort.
Jag vill bilda familj.
Jag vill göra om huset så som jag vill ha det.
Jag vill jobba med det som jag alltid har drömt om och starta det där hemliga som bara vissa vet..
Jag vill ta hål i tungan.
Jag vill se mina bröder bli gråhåriga.
Jag vill gråta på mina bästa vänners bröllop.
Jag vill se hur Ella och Line (mina yngsta brorsbarn) blir när dom blir äldre.
Jag vill skaffa en gul Golden Retriver Labrador valp.
Jag vill träffa mamma och pappa igen en dag.
Jag vill leva livet tills jag fyller 100.

Om jag skulle fortsätta så skulle listan kunna bli riktigt lång... Så därför nöjer jag mig med detta. Jag skulle faktiskt kunna dö lyckligt om jag fick uppleva allt det. Helt seriöst.

Dag 14 – Vad hade jag på mig idag

Ännu ett helt oviktigt blogginlägg...

Idag hade jag på mig:

Mörk blå jeansleggins
Gråa strumpor
Grönt linne
Svart stor kofta
Underkläder
Massa krimskrams som vanligt :)

Dag 13 – Den här veckan

Ja du, den här veckan har varit hektisk och samtidigt lite konstig..

I onsdags så va det dans och eftersom att Jennie inte va där så satt vi och pratade om framtiden. Jennie ska sluta till hösten som dansledare och jag tror inte att jag kommer att fortsätta dansa med vår grupp då. Inte ens med samma dansstil. Jag måste göra något nytt och gå vidare..

I torsdags, på dagen, så gjorde jag mitt historiaprov. Det första i kursen. Fick VG- och jag är inte särskilt nöjd. Visst jag trodde att jag skulle få ett på gränsen G, men ändå. Jag kunde ha gjort bättre ifrån mig. Det sa även läraren.. På kvällen när fick jag sjukt jävla ont i min vänstra arm och det slöt med att jag på fredagen fick åka till akuten. Dom tog massor av prover, men dom röntga inte så jag fick åka hem igen med värktabletter. Som faktiskt inte hjälper särskilt mycket om jag ska va ärlig!

Helgen flöt på ordentligt och jävligt fort! Såg klart Buffy och vampyrerna säsong 6 och städade liiite hemma. Bokade båtbiljett.

Igår så åt jag pizza med Tutta och smockade i mig en HEL! hamnade i matkoma och låg och beklagade mig på soffan över hur jävla mätt jag va. Men sjukt gott!! :)

Och nu är det torsdag igen och jag sitter på Almedalsbiblioteket och hör hur alla pratar om Gotlands klass 2 varning och jag ska åka båten kl. 16.45. Det här känns ju... Ja, bra? Eller inte! Håll tummarna för mig!!

RSS 2.0