Två månader

Sist jag skrev så var det om Måns. Underbara, älskade Måns som jag tyvärr blev tvungen att ta bort. Det gör ännu ont i hjärtat när jag tänker på det och jag saknar min lilla katt så fruktansvärt mycket!

Över två månader har gått och det har hänt mycket. Både bra och dåligt.

Jag blev av med jobbet på Pressbyrån i Slite och herregud va krångligt allt blev efter det! Folk ringde, smsade och skrev på facebook för att fråga mig om jag visste vad som hade hänt. Och nej, jag vet ingenting mer än vad alla andra vet... Med andra ord så vet jag ingenting. Det är helt enkelt ett mysterium som alla tiger om...


Jag började jobba mycket mera som personlig assistent hos brukaren som jag har haft i över ett år. Har fått jobba både natt och dag. Trivs med variationen :)

Jag har hunnit spendera ett X antal timmar/dagar i en annan ort än Lärbro med en viss person. Och i helgen så var jag och han i Stockholm. Herregud vad grejer som vi fick med hem! Att gå inne på Ikea för att sen hamna (precis innan deras betalkassor) i ett rum där allting är ÄNNU billigare är då inte så bra.. Lite skillnad på min handel på 200 kr och hans handel på 2000 kr! :) Men kan säga att allt va behövligt! I övrigt var resan underbar! Förutom en liten punkt... Carin Da Silva. Hon är tydligen "snygg som fan" och vi såg henne inne i Gallerian. Att en viss person är ganska dålig på att uttrycka sig bra gjorde inte det hela bättre heller! Allt som allt så var det toppen att få komma bort ifrån ön lite och skit fint boende och riktigt skönt s.................. Eeeeh... Jag menar.... Riktigt skönt shoppingväder så klart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0