Inte igen...

Japp, då va jag ju tebax igen då! Har ännu inte lärt mig att man ska blogga varje dag :/ men jag vill ju ha någe mer meningsfullt å berätta liksom... Dock vet jag ju inte om det jag tänkte blogga om nu e så meningsfullt, men men!

Alla ni som känner mig vet allt om min mammas situation. För er som inte känner mig så kommer det här en liten snabb genomgång: Min mamma har haft ett rent helvete det senaste året. Först började det me att hon fick störtforsningar av blod från både näsa å mun så det blev ett antal besök hos akuten tills hon blev inlagd. Fast läkarna kunde ändå inte säga va felet va. Sen var det bra ett tag, tills innan jul då hon fick reda på att hon hade en blodpropp i vänster vad. Som om inte det va tillräckligt fick hon i början av februari reda på att hon har cancer i bukspottskörteln å att hennes enda chans e cellgifter. Efter det har hon varit inlagd två gånger. Men nu e hon äntligen hemma! <3 Men igår började benet, som hon har blodproppen i, att svullna å nu e det verkligen enormt! Fortsätter det att va så där så måste hon åka in...IGEN! Asså jag vill inte verka ego men: HALLÅ? Jag fyller 20 år nästa onsdag å jag vill verkligen att min mamma ska va hemma då för hon va bortrest när jag fyllde 19... Livet går verkligen inte som jag vill... Det verkar bara paja för mig! Jag kan helt ärligt säga att jag inte kommer klara det om det ska fortsätta gå åt helvetet hela tiden...! :(

Nu ska jag gå å tvinga bort huvudvärken!
Höres

Våren e här!

Nu har äntligen våren kommit! :D kan inte beskriva känslan av att se alla blommor komma upp överallt, höra fåglarna kvittra, bli lite bränd av solen å kunna springa ute i shorts å linne! :D det enda tragiska me att våren har kommit e att alla myrorna följde me den! xD men men, det e väl någe man få ta när man bor på landet å har typ skog runt omkring sig... :/ För landet e finaste stället på våren! Utan tvekan!!! Nu när jag sitter i mitt rum å kollar ut genom mitt fönster så ser jag t.ex skogen me ett blått täcke över sig - alltså en massa blåsippor. <3
Här har ni lite exempel på hur det såg ut förra våren!:


                  


Nu ska jag gå å fortsätta städa! Återkommer säkert snart, har en liten ålderskris å då e det bra å skriva av sig lite! :)
 

Ännu en utgång på HP å rull i trappan!

Ja, i fredags va det då dags för utgång igen. Samma som sist så blev det förfest hemma hos Malin me mat från MAX å en massa kortknäppning! :P När vi väl kom till Hamnplan så mötte vi Elin å Alex men vi va inte så mycket me dom bara.. :/ Men det blev ändå roligt! Lilla jag blev kanske lite för lullig där mot slutet. Jag skyller på tequilan å skumpan! ;) Men va faaan, klart man dricker om man blir bjuden på allt? :P eller hur? ;)  Måste även berätta att min tumme blev typ mördad genom att en person råka klämma den mellan två stolar. :( Kvällen/natten blev iaf lyckad (trots vissa saker som jag gärna hade kunnat suddat ut...)! Jo, jag måste ju berätta att Malin somna först den här gången iaf! :D Mohahahaha, nu behöver du inte gnälla någe mer nöten! ;)

Dagen efter (asså igår) så mådde jag inte så bra, men kunde ändå få ner lite "kytt å pära". Det jag inte insåg va att jag skulle kanske ha gått å lagt mig lite tidigare igår för kvällen slöt me att jag ramla nerför trappan här hemma. :(
Det gjorde skit ont! Så jävla ont att jag börja gråta... Så nu haltar jag omkring här hemma för har nog stukat vänstra foten. Råka vrida den på någe vis när jag ramla... :S Aja, e man en oturs unge så e man! :P

Tankar om VVV-drömmen...

Asså jag vet inte varför alla ska ha så bråttom så fort dem träffar nån å e nykära? Liksom det blir en vardag me sopor, disk, gräl å irritationer me... Varför tänker ingen på det? Vill alla ha VVV-livet vid 20-års ålder? :S Förlåt men jag fattar det verkligen inte... :/ Klart jag me vill ha nån å mysa me men varför nöja sig me första bästa liksom? Jag vill ha ett liv å leva det innan jag skaffar ungar. Plus att jag vill kunna ta hand om mitt eget liv innan jag msåte ta hand om nån annans liv oxå. Palla!

Idag såg jag filmen "Good Luck Chuck" å där hade de ett bra citat: "Om du älskar något så låt det gå". Jag gilla det så mycket så jag skrev det på min msn. En liten stund senare så skrev min boytoy (inte mitt förslag...!) en jäkla bra grej. Nämligen det här: "Om du älskar någon/något låt den flyga iväg från din hand som en fågel. Om den kommer tillbaka är din kärlek besvarad och om fågeljäveln inte kommer tillbaka kan man bränna ner hela skogen..." Det lät riktigt bra tycker jag!

Så en hälsning till alla "nykära" där ute: Ta det lugnt! Ni hinner leva ihop för resten av era liv om ni vill det! :) Men det blir en vardag till slut å tar ni det lugnt så e chansen större att ni klarar den!

image4

Myspys på Skafferiet å huvudspöken...

Idag träffade jag Elin sötnos! :) Vi fikade på Skafferiet (som vanligt) å självklart blev det varm choklad (vi borde snart få gratis påfyllning asså...) å bakelse! Haha xD vi hamnar på nått sätt alltid där! :P Vi har så mycket å prata om å att vi möter vissa folk gör inte precis att vi får mindre att prata om, hehe. Ni vet sånna där frukter som e små, runda å oranga? Dom heter typ phyllis eller någe.. Iaf, me en sån fick Elin veta hur jag e i sängen. HAHA! xD Jag dör av bara tanken hur det måste sett ut asså... Å nej, jag gjorde det inte me vilja å nej jag e inte så i sängen. Men kul va det iaf! Jag fick även en fråga av Elin som jag inte kan svara på ännu... Måste tänka igenom det noga! Plus att det måste bli så som jag hoppas för att det ska funka oxå! *hoppas!* När vi fikat klart så var vi ju tvugna å ta en liten promenad å motionera bort allt onyttigt (fast det va ju faktiskt frukt å bär på bakelsen!), så vi tog en promenad ner på hamnen å genom innerstan. Sen stannade vi till på Botaniska trädgården å bara njöt av det fina vädret å stämmningen! Å självklart av sällskapet me! ;) Sen en sväng in på OBS å handla lite å leka lite me leksakerna där! :D Älska leksakerna som låter å blinkar asså! <3 Sen va jag å Elin dock tvugna å säga hejdå för hon skulle jobba å jag skulle träffa nöten. Men nästa gång blir det picknick me såpbubblor! ;)

Asså jag svär på att det spökar i mitt huvud! Eller tänk er att det finns en person som vägrar lämna ert huvud så att det stör er när ni ska tänka på annat eller göra andra saker? Jag har typ två sånna spöken... Den ena har jag ingen aning om va det gör i mitt huvud egentligen men det andra e jag mer skit sur på för att det inte bara kan ta sitt pick å pack å dra! Jo, den som spökar mest e spöke nummer 2. Helt ärligt så tror jag att det e mitt fel att det ännu e kvar för jag vill nog inte riktigt släppa taget... Ännu en sak jag måste göra innan jag fyller 20! :) (vilket jag gör om 23 dagar för er som vill veta) Nej fy fan, inget jäkla huvudspöke ska klara av å trycka ner mig! Har inte vissa personer klarat det så ska verkligen INTE spökena klara det heller! ;)

Jag saknar mina vänner...

Det hela började för ett par dagar sen då jag vakna å såg ut. Det va skit fint väder ute å jag tänkte "jag måste ringa Marika å se om hon vill ta en prommenad me mig", men så kom jag på att hon e ju massvis me mil ifrån mig - nämligen i Spanien. Sen igår, eller mer i förrgår, så börja jag känna att jag sakna Emma me... Jag sakna henne sist hon va iväg me, men det va så härligt å träffa henne i vintras att man får fram alla underbara minnen man har ihop liksom :) å så skrev jag till henne att jag sakna henne, för det har jag aldrig gjort riktigt förut. Å hon svarar: "saknar dig me! tråkigt att inte ha nån att larva sig me". Det värmde kan jag ju säga å jag fick helt seriöst en tår i ögat! <3

Jag saknar den gamla goda trion (Emma, Marika å jag). Visst, jag har andra underbara vänner å det finns andra vänner som jag saknar me, men det e någe speciellt när man har kännt varandra så länge å hängt ihop ett bra tag som vi har gjort. Så nu hoppas jag på att vi tre kommer att få mycket tid ihop i sommar. Trots jobb, semestrar å andra planer som förmodligen kommer krocka me allt. Men vänner håller ihop å vått å torrt å inget kan hindra dom från att träffas - eller hur? :)

Jag saknar er å jag älskar er! Härliga tider!


Så Emma & Marika om ni läser detta! : Jag saknar er å jag älskar er! Å jag längtar som fan efter i sommar då vi alla 3 kommer att träffas igen! <3

Om jag kunde vrida tebax klockan lite...

...så skulle jag vrida tebax den till 90-talet. Allt va mycket enklare då... Visst jag va minst 8 yngre då me :P men iaf! Jag längtar tebax dit iaf... Kanske e det för att jag blir 20 om mindre än en månad å håller på å få lite åldersnoja, hmm :/ Här e dom viktigaste orsaker till varför jag tycker att man borde vrida tebax klockan lite:

* BOYBAND!!! <3 Jag säger bara Backstreet Boys, Westlife, Five, N*Sync, Take 5, Hanson, med flera! Hur kan man låta bli å inte älska ett gäng otroligt söta killar som kan både dansa och sjunga? Vart e dom nu?! Nej, ta tebax de underbara pojkbanden för oss boyband lovers!

* Alla personer man har förlorat under 2000-talet... Personer som har dött å personer som bara har försvunnit ur ens liv. Tänk att bara få några timmar me dom igen.

* Att få va liten igen! Allt var så lätt då, man behövde inte tänka på framtiden eller på att ha en ekonomi som gick runt för att man skulle överleva. Drömde man en mardröm så var det bara att krypa ner bredvid mamma, hade man tråkigt var det bara att tömma ut lådan me barbie på golvet å man slapp skämmas som fan om man spillde ut någe på sin vita tröja.

* Allt man ångrar att man gjorde å allt man ångrar att man inte gjorde. Det jag ångrar att jag gjorde va att lägga en lapp där det stod "får jag chans på dig" å lägga i en killes jackficka i lågstadiet. Liksom jag fick ju inge svar iaf å det va inte roligt att för alltid gå å fundera på om han hade läst lappen eller inte! Att komma på någe som jag ångrar att jag inte gjorde e svårare... Inte svårt att komma på någe, utan att välja en sak! Eller jo... Jag vet en sak, men det håller jag nog för mig själv. ;P

Ja, där va då dom viktigaste orsakerna enligt mig... Visst, jag kan hålla me om att det finns mycket bra saker me vårt nya millenium! Jag har varit med om jävligt mycket, fått många nya vänner, insett saker, förlorat personer i min närhet, gått ur grundskolan å mycket mer! Men hur mycket jag än har varit med om så har jag ändå hela framtiden framför mig. Vilket e jävligt skrämmande!!! Så... Vi vrider tebax klockan en så där 10 år kanske så kanske jag har hunnit förbereda mig inför mina kommande 20 år! :)

En utekväll på Hamnplan

Eftersom att en utekväll måste ha en förfest så var det en liten förfest hemma hos Malin (alias nöten) med nuggetsmål och en konstig skräckfilm. Förfesten resulterade i att jag blev lite lullig. :P Sen var det dags att dra vidare till Hamnplan där vi mötte Elin och hennes syrra. Eftersom att det var fredag så var det rätt mycket folk ute och det gör givetvis det hela mycket roligare. Nu är det då dags å berätta om själva utekvällen! :D

Ett litet tillägg till utekvällen på Hamnplan  Jag och Nöten = Piff & Puff

Man blev då bjuden på en shot av en kille som jag knappt pratade med, men god va den! Sen så va jag ju bara tvungen att tvinga Carlsberg att bjuda på en cider! :P Eller jag tvinga inte precis han... Fick nog cidern bara för att han gjorde bort sig lite. Tänk er själv: snubben fråga mig "har vi haft sex?" Jag tittar på han som om han är dum i huvudet å svarar utan att tveka "verkligen inte!" Självklart skämdes han lite... Jag skrattade mest åt hela situationen! :P Jo! Jag hälsade på en som jag verkligen inte hade tänkt att hälsa på också... Men jag kan ju lugnt säga att jag är grymt stolt över mig själv!!! :) Dock så skulle jag kanske inte ha typ sprungit iväg som jag gjorde när han tänkte säga någe. Men hallå? Jag sa iaf hej! Plus att jag skulle kanske ha låtit bli att gå in på FB efteråt som jag gjorde... Hehe......
Efter krogen var det MAX som gällde (pinsamt eftersom jag extra knäcker där ibland). Där mötte vi nån snubbe.. Fråga mig inte vem han va! Efter MAX gick Elin hem till sitt och Malin och jag drog på efterfest. En efterfest som jag nog kunde ha skippat nu så här i efterhand... På väg hem från efterfest hade Nöten och jag ett snack med några poliser som stannade vid oss. Vilket kanske är det sista man vill möta när man inte är särskilt nykter... :S Jag hade även ett samtal med en gammal kompis... Fattar inte varför jag jämt hamnar i det spåret hela tiden! Liksom, life goes on! Men jag verkar inte ha lärt mig det riktigt ännu... :/
En sammanfattning av kvällen: Det var skit roligt!!! Synd att inte Elin och jag umgicks så mycket bara... Det enda positiva med det egentligen är att då måste vi göra om det! ;)

Elins syrra, Elin å jag Elins syrra, Elin & jag


Jag måste bara tillägga en sak... Eller en fråga snarare... Hur sjutton kan man va ett hot mot någon som man inte ens känner? Och som man inte ens bor på samma ställe som? Jag är jätte ledsen men jag fattar det verkligen inte... :/


Min första gång...

... att blogga!

Japp! Lilla kissen har börjat blogga! :P Tog ett tag innan jag bestämde mig för att våga göra det... Men så läste jag en kass å ganska meningslös blogg å tänkte "va fan lika bra å klå den". Nu vet jag ju inte om ni kommer tycka att min blogg kommer vara så meningsfull... Men iaf! :)

Det blir ett väldigt kort inlägg nu ikväll, men jag ska ut me en kompis imorn så jag kommer nog ha en massa smaskigt å berätta efter det! ;) Så jag hoppas ni inte slutar läsa den utan fortsätter hänga me i mitt Bridget Jones liknande liv!

RSS 2.0