Midsommar 2008

Ett minne för livet helt klart! <3

Det hela började på fredagen....

...då vi skulle dansa först i Tingstäde å sen i Åminne. Det gick sådär måste jag ju erkänna. Rent utav riktigt kasst på vissa ställen! Men vi klarade oss ändå igenom det, trots värmebölja å vätskebrits. När vi hade dansat klart i Åminne så var det direkt hem, äta någe, packa ihop lite grejer å sen iväg till Fårö me Christina å Nicolina. På vägen dit smockade vi i oss en massa godis innan vi bestämde oss för att knyta ihop påsen när vi åkte på färjan. Men trots det kunde vi höra Nico fråga "när ska vi äta? jag e hungrig". Haha! xD men iaf så åkte vi in mot raukarna på Fårö för att sen har vår lilla midsommar picknick där. Vi satt där å åt å fick lite sällskap av några fiskmåsar. Tyvärr så började det stänka lite så vi fick skynda oss att diska i en vattenpöl å plocka ihop sakerna å sen snabbt in i bilen. Då började det att ösregna!
Efter att vi hade kört runt lite, ätiti jordgubbar å glass å tagit en jäkla massa kort så kom vi till Sudersand. Nico kände massa folk där så hon sprang runt å pratade me dem medan Christina å jag gick en liten promenad (som blev ganska lång om man lägger ihop alla små promenader). Men till slut så hittade vi Nico å v bestämde oss för att sätta ihop tältet. När tältet var uppsatt å klart så var klockan runt 02.00 på natten. Då satte vi oss i bilen å drack lite ramlösa å käkade kex me nån slags kräm på. Sen kröp vi äntligen ner i våra sovsäckar å sov gott!

Sen blev det då lördag å vi vaknade där i tältet - en hel timme än va vi hade ställt klockan på! Jag va inte så haj på att gå upp just då å tyckte att jag vi kunde sova en timme till. Men eftersom att majoriteten vinner så va jag tvungen att gå upp. Så vi åt frukost vid bakluckan på Christinas bil! :P sen va det dags att åka hem för att bara hinna byta om hemma å sen dra till Lojsta å dansa där me! På Lojsta gick det dock bättre, men det va synd att saften skulle va så äcklig där... :(
Efter dansuppvisningen så skulle de flesta bada där i insjön (de flesta för första gången i år) men jag hade j inga badkläder me mig men hur det än gick till så slöt det me att jag hoppa i me mina underkläder. Fick låna lite kläder av Christina på vägen hem. Men 19 grader i vattnet när man tar sitt första dopp för året e väl ganska bra? :) efter det blev det mjukglass på IcaMaxi!

Tack för en underbar helg brudar! Kunde inte ha blivit bättre! <3

   

Sen var jag inte alls hemma länge. Men jag hann ändå äta lite mat, raka benen å sitta vid datorn lite innan Lena å Alex kom å hämta mig å Marika eftersom att vi skulle gå på Gute å se Spray. Lena visste inte om hon ville me ut eller inte men bestämde sig sen för att stanna hemma vid Alex. Så det blev bara jag å Marika som gick ut. Första gången på väääldigt länge måste jag säga! :) Efter lite stress ner mot Gute å klädombyten ett ANTAL gånger så kom vi ner dit innan 23.00 å slapp betala inträde! :D det va lite segt i början men sen klev Spray upp på scenen å då jävlar blev det drag! För alla er som inte va där kan jag ju säga att den ena gitarristen va så het! Han hade hatt, ett snyggt linne, muskler å kunde verkligen spela! Å eftersom att jag e som jag e så va jag bara tvungen att dra han lite i byxbenet så han kunde se ner på mig så jag kunde få ta ett kort på han! :D (tyvärr blev det lite suddigt men jag vet ju att han såg på mig iaf! :P) sen helt plötsligt så klev Mojje upp på scenen å sjöng "In the name of love" me dem. Oväntat men grymt bra!
Kvällen blev helt enkelt helt toppen, vilket jag kände att jag behövde! :) <3Söndagen däremot va väldigt seg... Så jag fick käka massa onyttigheter för att piggna till :P men nu e det måndag å jag lever iaf! :) dock fick jag gå upp tidigt idag igen för att ta en buss till Slite eftersom att Malin ska va me i Tiljans Talanger nu ikväll å jag ska köra (asså sjunga i bakgrunden) åt henne... Så vi skulle öva då, vilket gick sådär. Jag måste bara komma ihåg att inte sjunga så högt å sen måste vi öva lite mer så vi e i samma takt. Så jag sitter här å skrålar vid datorn nu :P hehe. Nä, bäst å gå å öva lite mer!

See ya!

I Would Have Loved You Anyway

Igår jobba jag osm ledsagare för första gången. Det va rätt kul faktiskt :) få betalt för att ha kul, t.ex: gå på stan,fika,se bio. Det e tufft :P men visst, det känns lite fel... Det gör det! :/
Sen så öva jag å nöten inför tiljans på måndag (jag ska köra = USCH å BLÄ!). Jag sjöng i en borste å hon sjöng i en dammsugarsladd inför en publik bestående av tre mjukisdjur xD haha! Å nää jag e inte säker på att vi e 20 å 22 år längre :P men kul va det! Dock fick vi inte så mycket övat.... ;P

Så tills idag då, jag gick ner imorse me bara min brors avlagda gamla skjorta på mig å möts av, just det, min bror å hans familj. Liiite pinsamt för Kjells kommentar va: "du vet va att man brukar ha byxor till skjortor?" HAHA xD jag svara typ "okej, men jag e lite annorlunda förstår du" å han svarar "som om jag inte visste det redan" -.- snällt!
Å nu sitter jag här när jag egentligen inte har tid. Ska iväg å dansa om en timme typ å jag måste ännu sminka bort påsarna under ögonen å försöka dölja svullnaden lite iaf :/ å nä, jag sov inge bra inatt. Varför drömmar man jämt om sånt man måste glömma bort?
Men ikväll då jävlar! :D då ska man åka till Fårö me Nico å Christina å sen får vi se om vi tältar där eller om vi åker hem senare inatt å gör någe annat mysigt :)

Till sist vill jag bara säga förlåt till en person, du vet vem du e så man kan ju hoppas att du läser det här inlägget. Förlåt för att jag bor där jag bor, känner som jag gör å för att jag finns... Men jag kan inte hjälpa det! Jag vet inte om jag kommer klara det som vi bestämde... Bara så du vet... Jag ska försöka, det LOVAR jag! Men jag känner mig redan rätt misslyckad så......

*heartbroken*

Champagne + V.I.P. + Orgasm + Strippning vid stranden

= en PERFEKT helg! :D

Det hela började me att jag kom in till Visby i fredags å hem till Playbunny, efter att ha sagt hej till Nöten å tröstat den lilla flyttfågeln. Där väntade Playbunny å Pussycat. Efter att vi hade ätit varma mackor, då en viss person ringde å störde hela tiden, så kände Playbunny att hon va tvungen å vila lite inför vår utgång/60-årsfest (alla vi tre har nömligen fyllt 20 under loppet av en månad ungefär!). Så medan hon sov så tog jag å Pussycat en promenad å lekte lite på en lekplats. Jag åkte rutchkana! :D

När vi kom tebax så väckte vi Playbunny å vi började fixa i ordning oss till bra musik å en flaska skumpa! ;) medan jag plattade håret på Playbunny så var den tredje av oss tanter redan igång me å fixa sig (hon e segast!). Efter kanske en timme så var vi alla på tipp topp å självklart as snygga! ;) (Har tyvärr inget kort på oss tre ännu :( men det kommer!)

Väl framme vid Gute så slapp vi stå i kö PLUS att vi slapp betala. Vi sa bara Lenas namn, visa våra leg å vakten sa:
- Betal kön e till vänster, ni kan gå till höger.
STATUS som kallas för V.I.P.! Tack Playbunny - du e bäst!!!

Där inne var det smockat å man kan ju undra varför dom inte öppna schlagergolvet nere.. Aja! Kul som fan va det iaf! Trots att man hamna me en kille som dansa jävligt bra men som verka tro att jag va värsta vanten. För FAN va han kasta runt mig! Tönt... -.- haha okej! Jag erkänner! Lite kul va det kanske :P

Väl hemma hos Playbunny igen så slöt det me att jag gick å la mig me täcket i badkaret å Pussycat NÄSTAN hade telesex på toan! xD å nä tror inte ni vil veta mer... :P mååånga timmar senare så gick vi å la oss i soffan iaf! :) För att morgonen därpå (lördagen) käka maxmål, kliva ombord på en gammal båt å gå en promenad i Almedalen. Gå promenader e va vi e bäst på om ni inte redan har märkt det! ;P I bilen hem käka vi lite choklad å jag säger bara en sak: choklad e som ORGASM! <3 Choklad e underbart så släng er i väggen alla ni som inte kan äta det för att ni måste banta!

På kvällen, eller snarare natten :P så smsa jag lite me Pussycat å det slöt me att hon kom å hämta mig i sin lilla bil å vi drog till stranden! (det bästa me att bo på en ö e att man alltid bor nära havet!) Där gjorde fullmånen oss galna så vi satte på musik å börja dansa runt som dårar där! xP sen kasta vi av oss tjocktröjorna å byxorna så vi hade våra linnen som klänningar, HAHA! Dock va mitt linne liiiiite längre än Pussycats så.... Ja... Ni vill inte veta! Man såg allt :P men jag ska ju inte säga någe egentligen efter av jag gjorde på toa i fredags innan krogen :P haha!

Tyvärr så e det ju ännu kallt om sommarkvällarna så vi bestämde oss att åka hem igen efter nån timme ungefär. Sen slöt min kväll (eller ka man säga natt?) me att hänga på msn ett tag å sen deppa lite sängen (vet inte varför, men e i lingonveckan så jag skyller på det...) å sen somna.

Nu e det söndag, sista dagen på helgen. Jag har inte gjort ett skit idag än så länge, mer än att sova länge! :D så får väl släppa datorn ett tag å gå å kolla om mamma behöver hjälp me någe. Sen måste jag skriva ifatt i min dagbok oxå... För tro inte att jag avslöjar allt här i bloggen! ;)

Så SMACK på er alla å TACK brudar för en PERFEKT helg! <3

Sara Engström feat. Christina Aguilera

Okej... Nu ska vi kolla lite här, vem som egentligen lever det bästa livet - jag (Sara Engström) eller Christina Aguilera?
                                                                           
1. Stayling
Christina Aguilera bär kläder som inte finns nån annanstans än på hennes kropp/i hennes garderob. De e unika å man kan inte hitta dem nån annanstans. Smyckena e värda tusentals kronor å glittrar som bara den. Allt detta passar bra ihop me varandra tack vare en staylist som e duktig (vem skulle ens våga kalla Xtinas staylist för kass?) å som får en fet lönecheck i brevlådan i slutet av varje månad.
Sara Engström vaknar på morgonen å drar på sig det som e skönt å det hon trivs i. Å dessutom snyggt - enligt henne. Inför en kväll på krogen så kollar hon extra noga i garderoben (fylld av vanliga kläder, de flesta köpt på rea). Hon provar ltie tills hon till slut blir nöjd. Tillsammans me det så plockar hon ut de smycken som känns bra att skaka loss me - billiga smycken, många fejk eller gjorda av plast. Det finns ingen staylist så långt ögat når, förutom en webcam å en trogen vän på andra sidan skärmen = helt gratis!

2. Håret
Christina Aguilera experimenterar me sitt hår om å om igen me hjälp av sin privata frisör. Visst, resultatet blir snyggt men kommer i längden förstöra hennes hår å i framtiden tvinga henne att bära peruk.
Sara Engström har aldrig färgat sitt hår, suger på att va duktig på att klippa håret regelbundet å det största hon har gjort me det e att permanenta det två gånger. Tråkigt hår? Ja. Tvingas bära peruk i framtiden? Nä.

3. Sminket
Christina Aguilera har en personlig sminkös. Hennes finnor å feta hud döjs av millimeter tjockt lager av smink, förmodligen skit dyr å testat på djur. Resultatet blir ett skit snyggt fejkat ansikte som förmodligen e riktigt jobbig att tvätta bort efter en hård kväll.
Sara Engström sminkar sig som vanligt, oftast me smink från H&M. Hon kanske byter ut ögonskuggan lite då å då, lägger till kajal eller byter läppglans. Hon e ingen höjdare på att sminka sig, men klarar sig tack vare en stadig hand å tips från tjejtidningar. Plus att få tillåtelse att sminka sin bästa kompis, som även e f.d. sminkhatare, e inget dåligt diplom!

4. Kroppen
Christina Aguilera har en fantastisk kropp för att inte överdriva! Kanske lite för smal om man ska va petnoga... Men den kroppen kostar! Personligt gym vart hon än kommer å en personlig tränare som följer henne vart hon än går. Det e MONEY det! Å dessutom så får hon ju knappt äta någe enligt hennes "super diet"...
Sara Engström e inte jätte fet, men inte heller super smal. Hon normal typ. Visst, hon hade gärna tappa några kilo till å blivit av me lite mer celluliter! Men det vill väl alla hela tiden under sitt liv? Hon går inte på nån diet, förutom att försöka minska ner på socker å salt lite. Personlig tränare har hon inte å gym går hon inte på. Hon tränar genom att dansa nångång i veckan, skaka loss på dansgolvet ute lite då å då samt gå jätte långt me en av sina bästa kompisar, så ofta båda har tid å orkar. Pengarna hon sparar lägger hon på Marabou choklad - nöt och mandel.

5. Framgången
Christina Aguilera har en sångröst många drömmer om å kan dansa så bra att det finns många efterapare. Allt tack vare en klubb/skola som hette "Mickey Mouse Show" när hon va yngre. Men självklart så föds man med en viss talang oxå, men fina skolor å bra pedagoger hjälper utan tvekan till!
Sara Engström kan dansa till viss del å hon tar sig fram på dansgolvet. Sångrösten har hon kanske lite från å till, men för att komma upp i Christinas höga toner så måste hon se en råtta.

6. Livet på stan
Christina Aguilera kan inte gå på stan utan att folk vänder sig , skriker, börjar gråta, vill ha hennes autograf, mm. Å pga det så måste hon ha, ibland, fyra stora biffar för att skydda sig å stänga ute sina galna fans. Men eftersom att Christina e så lite å livvakterna så stora så kan hon inte se den snygga killen som sitter där på parkbänken å solar sig.
Sara Engström kan gå på stan uta att en kotte bryr sig. Hon kan gå me otvättat hår utan nån skulle bry sig + att hon kan spana på den snygga killen utan en stor biff i vägen.

7. Kompisarna
Christina Aguilera har förlorat många vänner under åren, bl.a. sin gamla bästa kompis Britney Spears. Å dett pga att den ena va mer framgångsrik än den andra å tjänade mer pengar. Det blev skitsnack som ledde till ännu mer skitsnack, osv. Det hela slöt me att de två nu e två rivaler. Väldigt tråkigt!
Sara Engström har kvar sina gamla vänner, mer kontakt me vissa å mindre kontakt me andra. Nya vänner har dock kommit under årens lopp. Men det finns ingen framgång eller några pengar att tävla mot. Sara e lika fattig som hon alltid kommer att bli!

Listan mellan de två deltagarna kan göras lång å det e bara de som kan säga vem som har vunnit. Men som en av deltagarna så kan jag säga att jag e rätt nöjd me mitt liv faktiskt! :) Visst, det hade suttit fint me ett par miljoner på kontot... Men då hade jag ju förlorat allt det underbara jag redan har! ♥

(.P.S. Enligt Sara, fast det vågade hon inte erkänna, så blev vinnaren henne själv så här kommer en bild på vinnaren! .D.S.)


Gåsen uttalar sig om att hitta "den rätta"

Japp! Jag låter som om jag har svalt en gås! xD jag e jätte hes å va vid doktorn idag men hon sa bara "drick mycket vatten å kom tebax nästa vecka om det inte har blivit bättre". För den meningen fick jag betala 200 spänn..... -.-

Men men! Det va ju inte det jag tänkte skriva om idag... Igår gick Marika å jag ca 3 mil! Så skönt men AJ!!! för träningsvärken i rumpan å på baksidan av låret :( medan vi gick den där lååånga promenaden så började vi prata om framtiden. Inte om jobb, familj å ungar å så, utan om att hitta "den rätta". Eller njea, vi kom väl fram till att vi inte e ute efter just den rätta utan att vi bara vill hitta nån. Visar han sig vara den rätta så e det väl bra, men visar han sig bara va en till skitstövel i högen så får man väl leta vidare - efter att man tröstätit allt med socker i, tittat sig less på romantiska filmer å använt tusentals pappersnäsdukar. Men hur enkelt e det egentligen att hitta nån? Å vart ska man hitta han?

Alternativen e många - bl.a. på krogen, genom kompisar, via internet, kontaktannons. Grejen e bara att det finns både positiva å negativa saker för alla alternativen. Träffar man nån på krogen så kan det ju va att båda e fulla, det blir ett one night stand å sen e det ju lite pinsamt å gå på en dejt nån dag efter... Man börjar i fel ände liksom. Genom kompisar kan ju va ganska bra, men om man sen gör slut så kan det ju bli så att kompisarna blir tvugna att "välja sida" = inte bra! Via internet... Hmm... Jag har svårt att uttala mig om det där liksom... Jag vet många som har hittat någon där å som nu e helt överlyckliga. Ett bra exempel på det e min bror som träffa sin nuvarande flickvän via internet. De e lyckliga ihop å dem e verkligen så gulliga ihop oxå! :) men sen kan det ju oxå va så att personen på andra sidan sitter å verkligen lurar en som f*n! Så man ska nog va säker på den andra personen å så ska det verkligen kännas bra innan man träffar den. Å blir det som för min bror å hans tjej så e det ju underbart! En kontaktannons... Eeh... NEJ! Så desperat e jag INTE! Plus att jag e bara 20 år så jag tänker inte ens uttala mig om det.....

Asså egentligen så borde jag inte ens uttala mig om det här, för jag tror att det finns nån för alla bara det att det tar lite längre tid att hitta personen för vissa. Men om jag ska va helt ärlig å som jag tror att alla singlar kommer hålla me mig om - hur j*vla kul e det att se alla äckligt yber gulliga å lycklig par gå där å gulligulla när man själv sitter där helt ensam? Livet e inte som i en saga där prinsessan sitter inlåst i ett horn å drömprinsen kommer å räddar henne för att sen rida iväg på en vit häst tillsammans. Livet e inte heller som i en film där hur dåligt än allt går så blir det ändå de två på slutet å lever lyckliga i alla sina dagar, eller iaf tills det e dags för eftertexterna. Å det begör man väl inte heller att det ska va så? Jag gör iaf inte det...

Jag har inte heller en bild framför mig om hur min drömprins måste se ut eller va... Visst har man några små önskningar, typ som att han helst inte får va pälsallergiker, gilla djur, inte värsta snobben å så... Men annars så har jag faktiskt bara ett krav: Han ska älska mig för den jag e å inte försöka ändra hela min personlighet. Jag ska oxå kunna känna att jag kan vara mig själv me honom. Me andra ord så ska han vara min bästa kompis fast på en högre nivå.

Jag har några häslningar till dem som e singlar å till dem som har hittat någon:
Ni som har hittat nån ska vara jätte glada och grattis! :) å lova mig en sak!: säg inte att det e enkelt å hitta någon för det e det inte... Tänk själva tebax när ni satt å tänkte precis som jag...
Till alla singlar vill jag säga att vi kommer hitta nån som får oss att sväva runt på små rosa moln å känna fjärilar i magen! :P det tar bara lite tid... Å tills den dagen kommer så kan vi ju alltid gå ut på krogen å spana in valmöjligheterna ;) för liksom... Vi har inte lovat nån någonting + att det finns riktigt fina killar där ute! ;P så allihopa, vi ses på krogen! ;)

RSS 2.0