Räkningar...

Asså nu börjar det hela bli liiite jobbigt... Jag snackar om räkningar, städning, fixa allt här hemma, skola, jobb å ALLT annat! Räknade ihop hur mycket räkningarna skulle gå på idag å jag säger bara "oh boy...." xD jag e körd! Visst, jag har pengar till det... Men iaf!!! SUCK!


Jag saknar dig redan Marika!!! <3 Kom hem snart!


En hyllning till Pumba

Pumba... Allas vår älskade Pumba.
Igenkänd ifrån Lejonkungen filmerna, Timon å Pumba serien, Hakuna Matata sången, mm.

Pumba e ett stort hjärta, även om allt inte riktigt blir som han har tänkt sig så gör han ändå sitt bästa.
Han e rolig, vilket alla måste hålla me om.
Han e sååå otroligt söt!
Han finns där för sina vänner när dem behöver det.
Men innerst inne e han bara en liten griskulting som oxå kan behöva räddas ibland...Pumba - världens bästa vårtsvin!
Nöjd? ;P

Satans babianer asså...

Jag har hamnat i en sån där situation då jag ställer frågan "e jag dum på riktigt eller?!" till mig själv... Jag tänker så konstigt å så. Å nej, det har inte me mammas död å allt å göra... Det har me en person å göra... Jag kan ju lika gärna lägga ner det jag tänker på för stor risk att det skulle hända liksom...... =SImorn e det boupptäckning så min bror har bestämt att jag ska plocka fram papper, fixa fika å städa å hela faderrullan. Han själv kommer när boupptäcknings gubben kommer... Kul kul brorsan..or NOT!
Kommer sakna dig mitt mumintroll när du åker iväg... <3 Lovar å komma upp så ofta jag kan! =)
Ska bli en härlig onsdags kväll me trion iaf! =)


Blåmärken å tårar hör till vardagen?

igår vaknade jag rätt glad, men det sket ju sig... För när jag skulle ut till hönsen så ramla jag omkull på isen så det bara flög om det! Å jooo, det gjorde skit ont! :( men jag gick ut till hönsen å sen åkte jag in till Visby för å jobba. Säger bara en sak... Jag e ett vandrade blåmärke!
På bussen började jag lipa, om det va för att jag hade ont eller för att jag hade ännu en av mina deppdagar vet jag inte... Vet inte ens om jag vill veta om jag ska va ärlig... :/
 Sen bröt jag ihop hemma hos Malin innan jobbet oxå bara för att vi hörde på en låt som gick typ "..when I die and fly to heaven.." Men klarade av å jobba iaf!

Nu ska jag snart hem till familjen Redner å äta middag, första gången utan Nicolina... Hur ska det gå? xD men jag känner mig faktiskt lite hemma me dom så det ska väl gå bra..
(ett litet tillägg bara... Jag saknar dig Nico! <3)

Nä får gå å göra mig klar... Har hela tiden någe å göra så jag blir hela tiden sen till allt känns det som... :S antar att jag inte har kommit in i hela den här "ha-ett-helt-hus-att-ta-hand-om-på-egen-hand".. Aja!

Tvätta, tvätta hela dagen. Å så lite disk... Det tycker jag e pest!

Igår tvätta jag för första gången nånsin... Men det blev rent å har samma storlek å färg som innan så antar att det gick rätt bra :P tvätta rött/rosa idag.. Har inte sett på det ännu men hoppas det gick bra oxå!
Ska bara lära mig å diska nu... :/ okej okej då, jag kan diska det e inte det... Grejen e att det e så jävla tråkigt bara! xD

Igår bröt jag ihop lite efter att ha sett mammas glasögon... Jag vet inte va som hände... Jag bara sparka i väggen å sen sjänk ner på golvet å bara grät. Sen såg jag på dom igen, svalde, reste mig upp, torkade tårarna, stängde dörren å gick å gjorde någe annat. Jag har ett sånt konstigt humör... Antar att det e nu jag bearbetar sorgen. Ingen aning, va inte så här när pappa dog iaf. Men då hade jag ju ändå mamma...

Önska mig lycka till me tvätten å disken! :)


Första dagen på det nya året!

Nyår blev riktigt bra! Blev riktigt många roliga bilder iaf ;) iaf "Kissmas" kortet på min rumpa xD haha!

Känns konstigt å ha ett helt nytt år framför sig utan mamma... :/ vet ju hur mycket jag har framför mig som jag måste fixa å gå igenom.., Hoppas jag kommer orka me det bara...

Nä måste väl sova lite nu... Har massa disk å städning å ta hand om imorn :P
plus att jag jag tvätta helt själv för första gången nånsin imorn.... :S jag kommer krympa eller färga någe asså!
Bläääääää!


RSS 2.0