Ligger i sängen å tänkte sms-blogga... ...

Ligger i sängen å tänkte sms-blogga... Tror inte det funkar, men här testar vi iaf! Ligger som sagt i sängen, å har en katt på ena sidan kudden å en annan katt som skedar me mig.. Mysigt :) den tredje katten e nog nere. Jag undrar va jag hade gjort om jag inte hade dom eller hur jag mått. Det e liksom lite tur i oturen.. För om jag inte hade haft dom så hade jag kunnat typ jobba på nån båt å veckopendla. Men om jag inte hade haft dom så hade jag känt mig så otroligt ensam... :/ å alla ni som just nu tänker att jag kan ju låta dom bo hos nån annan så länge eller ta bort dom eller ge bort dom.. Jag har bara en sak att säga er: FETGLÖM!!! Det e min grabbar både på ont å gott! <3 å va som händer så vet jag att jag alltid kommer ha dom iaf! <3


Tiden läker alla såren... Men hur blir man hel när dom växer var minut?

Allt suger! Japp, verkligen ALLT suger! Å jag känner mig som en bitter gammal kärring som lever sina sista dagar i bitterhet å hatar allt å alla... Det har varit sol hela dagen, men jag har gått å tyckt att det varit grått å trist ute ändå.

Jag e så trött på vissa människor, trött på vissa känslor å trött på livet! Jag önskar faktiskt att jag va den där gamla kärringen som va inne på sina sista dagar i livet... För allt går bara åt helvete just nu! Å ingen verkar förstå eller vilja förstå...


Varför kan inget bara gå åt rätt håll för en liten stund?

Skitpraktik!

I typ februari så gick jag till Soc (socialen) och bad om hjälp. Men jag fick ingen hjälp eftersom dom tyckte att jag klarade mig bra iaf. Det enda jag fick va ett busskort å en plats på Hansa för att få lite jobbcoaching. Dock så har jag nu fått praktik på Guteskolan som typ kamratstödjare/"mattant", kanske inte riktigt min grej det där sista... Men wtf, man kan ju alltid testa? Jag kanske älskar det :P personalen verkar helt underbara iaf! MEN, jag kommer inte få ett jävla dugg för min praktik förutom busskortet... Å då ska jag ändå va där 9-15, måndag - torsdag ända fram till typ 15 juni.. Å eftersom att det går genom soc å inte genom arbetsförmedlingen så kommer jag ju inte att få någon slags lön liksom.

Så här sitter jag å funderar på om det verkligen e värt det... Jag måste helt enkelt få tag på dom som sitter där på soc å säga att jag verkligen inte har nån lust alls att jobba utan att få någe för det! För så ska det väl ändå inte va? Det e ju helt sjukt isf! För om jag bara ska gå där å göra saker för å ha någe å göra så kan dom ju komma hem till mig å titta så får dom se att jag har saker att göra hemma! Rum att städa, saker att gå igenom, en ful trädgård att fixa, "förråd" ute att gå igenom, and so on! Så ge mig någe för det eller skit på er!

That's it!


New Look

Jag e så trött på min blogg!!! Asså inte på att skriva den, utan på utseendet... Det e så inte jag! Eller jo, den rosa färgen e ju jag ;) men resten... NOT!

Så nu efterlyser jag nån som kan hjälpa mig att designa om den eller lära mig hur man gör?
Jag skulle vilja ha en rosa, svart å silvrig blogg. Me lite glitter å glamour, en cool bild på mig me texten "The Catprincess" snyggt skrivet över. Plus lite bilder på lite av varje som har me mitt liv å göra på ena sidan av bloggen... Haha, jag har så många idéer! Men just nu vill jag mer bara ha hjälp i hur man gör!

Så hjälp tack?

RSS 2.0