Vissa upphör aldrig att förvåna en.. De...

Vissa upphör aldrig att förvåna en.. Det kan va på ett bra sätt eller på ett dåligt sätt. Tyvärr så e det nog på fler dåliga sätt än bra... Man tror att man känner en människa, men det kan ändras snabbt. Kanske borde man aldrig va för säker på någe? För det e ju ganska uppenbart att man lätt kan ta miste... Eller så e jag bara en dålig människokännare? Jag gissar på det sista.


Sviken av sina egna bröder...

Idag skrev min storebror K att han önskade att jag skulle bli av me huset för då fick han iaf ut någe av det. Tack liksom...
Min andra storebror L ringer till Tutta för att prata om MIG.

Jag e sviken av mina egna bröder å jag e så nära att skjuta huvudet av katterna å sälja huset å dra åt helvetet härifrån. Å tro mig, mina "älskade" bröder, att då förlåter jag er ALDRIG! Å då kan ni dra åt helvetet å stanna där!

Jag kommer sakna dig Elin

Igår så dog en helt fantastisk människa. En människa som jag har känt så länge jag kan minnas, som jag har lekt me å som jag alltid har sett upp till. Men ingen slipper undan helvetet å otur så självklart skulle denna underbara människa bli drabbade av monstret av alla monster - cancer.
Hon var å e fortfarande en fantastisk människa som kämpade så in i norden!

Hon lämnade en make, två små barn, sin mamma å pappa, en lillasyster å två småbröder.
Alla mina tankar går till er!

Jag e så tacksam att jag fick träffa dig i somras Elin å att jag fick krama om dig! Jag tror att det va ödet!
<3
Jag kommer att sakna dig å jag e tacksam för att jag fick äran att lära känna dig!
<3RSS 2.0