Början av December...

...börjar faktiskt riktigt bra!!

Årets julkalender verkar riktigt bra! Bra skådespelare och ett riktigt bra koncept! Ska försöka följa den så gott jag kan! Och det jag missar får jag se på SVTplay! Sitter faktiskt just nu och skrattar som fan till huvudpersonen, tjuven Kurre! Underbar!

Julklapparna är NÄSTAN färdiga.. Storebror nr 1 med familj får sina skickade till nyår istället. Men alla andra är jag typ färdiga med. Jag stryker namn efter namn på listan! ;)

Julkorten ska skickas i tid i år så jag slipper att tänka på det! Ska bara skicka frimärken så skickas dom! :)

Mina julgardiner till köket har kommit!!! Ska hämta dom på posten i helgen, tvätta fönstrarna och sen åker dom upp! Ska ringa sotaren nästa vecka och boka in en tid med han så att han kan komma och sota min skorsten så jag kan bli klar med städningen i köket! Nästa vecka ska jag även ringa dom som jag brukar köpa gran av och be dom om att få granen typ en vecka innan jul denna gång. Sen är det bara julgransfot som ska köpas! Fast visst, städningen är det jag har mest kvar av på "att-göra-listan"... Skiter i övervåningen till jul, kör på nedervåningen och trappan istället! Det andra kan jag pyssla med när jag vill, orkar och har tid med!

Sen är det en grej till.. Men det vill jag inte skriva om här. Inte just nu iaf... :)

RSS 2.0