Dag 12 – I min handväska

Plånbok
Nycklar
Tamponger
Läppglans
Penna
Kalender
Halstabletter
Tuggummi
Plåster
Ipren
Snuddar


Dag 11: Mina syskon

Jag har inte så mycket att säga om dom. Ibland känns det som att dom finns där för mig och ibland inte. Det är olika på vilken storebror det är också. Orsaken till varför jag inte vill skriva för mycket om dom är att L inte vill att jag skriver för mycket om honom eller har kort på honom på internet. Och jag antar att K tycker likadant.

Men det finns också en till orsak.. Och det är att jag är otroligt besviken på dom ibland. Speciellt K. Är det någon som kan krossa ens hjärta så är det han...

Kanske inte alltid är så kul att vara sladdis och enda systern? Man hamnar väldigt lätt utanför och tro mig, att komma in en gemenskap som har pågått i tjugo år innan man föddes är INTE lätt!


Ett litet inlägg

Nu skriver jag ett blogginlägg för att stilla nyfikenheten lite för en person :P eller bara för att det är kul!

Jag kan förklara denna personen (du vet vem du är!!!) lite: ser bra ut, underbar pesonlighet och liiiiiiite för nyfiken för sitt eget bästa och verkligen alldeles för bra på datorer!!! :P

Det är lite synd bara att omständigheterna är som dom är.. Men men! Nu ska jag har godis! :P

PUSS på dig! <3

Dag 10: Det här hade jag på mig idag

Blå jeanslegging
Vitt linne
Ljusblå skjorta
Vita strumpor
+ underkläder

Dag 9: Min tro

Jag är inte religiös, inte så där jätte mycket iaf.

Jag tror på att man föds, man dör och resten är upp till en själv. Men självklart så kan jag inte tro att mamma och pappa ligger i jorden och bara ruttnar upp. Jag vill tro att dom är tillsammans igen, någonstans, på en plats dit jag också kan få komma en dag och vara med dom.

Vad tror du på?

RSS 2.0