"Många blir modiga först när de inte ser någon annan utväg" - William Faulkner

Just nu ligger jag på golvet i vardagsrummet och gosar med katterna. Det är katthår ÖVERALLT och det syns knappt att jag har städat för allt hår! Men, jag kan inte bli arg eller irriterad för jag tappar ju själv lika mycket hår, fast det hamnar i handfatet och på mina kläder...

Jag har precis skurat köket, så katterna är lite arga just nu för att dom inte får gå in dit just nu, men det brukar torka ganska snabbt och då är det bara att gå ut dit och fixa det sista! Är nästan färdigpackad, duschgrejern ska bara ner. Men vissa ska jag ännu använda och någr kommer Jonathan med som jag har glömt i lägenheten.

Det är helt otroligt. I natt går båten mot fastlandet, sen är det inte många timmar kvar innan flyget går. Om nästan exakt ett dygn så kommer jag att vara hos Nicolina i Moskva!!! Allt känns så otroligt långt borta. Vi har pratat om det så länge, i maj kom presenten och nu ska jg snart åka! WOW!!
Men jag är så otroligt nervös!!! Mådde jätte illa igår och idag är magen upp och ner. Jag vet att jag kommer klara det och jag vet att det kommer att gå bra! Men jag vet också att jag förmodligen kommer att ställa miljontals frågor till de på flyget och att jag med största sannolikhet kommer att kräkas innan jag går på flyget. Men jag kommer att klara det. För annars kan jag inte få uppleva denna otroliga födelsedgspresent eller få komma och se hur Nicolina har levt och bott det senaste året. Och mest av allt - få spendera 6 underbara dagar med världens bästa tjej! - min bästa vän Nicolina Redner!!! <3 Så därför så passar dagens överskrift, ett litet citat från Gotlands Tidningar, perfekt!

Ryssland närmar sig med stora steg!

Om en vecka, plus några timmar, så går båten kl 00.50 ifrån Gotland och jag kan se fram emot några timmar på en båt, på två bussar och på Arlanda. Väl på Arlanda så kommer jag nog att behöva dem där timmarna för jag kommer att få fråga mig fram hela tiden... Jag har ju aldrig gjort det här på egen hand förut.

Nervositeten och längtan att få se något helt nytt har nästan växt sig större än ångesten över hur allt kan gå fel eller vad som kan hända när jag inte är här hemma. Jag kommer sakna mina katter och jag kommer att sakna Jonathan.. Men att få umgås med Nicolina 24/7 kan nog väga upp det!! <3

Nu ska bara allt hinnas me innan resan också! Min fantastiska gudmor ska vara kattvakt - TACK! <3
Städningen här hemma får jag dock stå för själv... Vilket kommer att ta kål på mig! Nästan hela nedervåningen ska städas innan torsdag nästa vecka. Samtidigt som jag jobbar 5 dagar av de 7 dagar som är kvar... Aja, min att-göra-lista räddar allt!

Så nu ska jag sätta mig ner och skriva dagens att göra lista, hänga lite tvätt, njuta av ledigheten och ladda nästa maskin med tvätt! :)


RSS 2.0