"Många blir modiga först när de inte ser någon annan utväg" - William Faulkner

Just nu ligger jag på golvet i vardagsrummet och gosar med katterna. Det är katthår ÖVERALLT och det syns knappt att jag har städat för allt hår! Men, jag kan inte bli arg eller irriterad för jag tappar ju själv lika mycket hår, fast det hamnar i handfatet och på mina kläder...

Jag har precis skurat köket, så katterna är lite arga just nu för att dom inte får gå in dit just nu, men det brukar torka ganska snabbt och då är det bara att gå ut dit och fixa det sista! Är nästan färdigpackad, duschgrejern ska bara ner. Men vissa ska jag ännu använda och någr kommer Jonathan med som jag har glömt i lägenheten.

Det är helt otroligt. I natt går båten mot fastlandet, sen är det inte många timmar kvar innan flyget går. Om nästan exakt ett dygn så kommer jag att vara hos Nicolina i Moskva!!! Allt känns så otroligt långt borta. Vi har pratat om det så länge, i maj kom presenten och nu ska jg snart åka! WOW!!
Men jag är så otroligt nervös!!! Mådde jätte illa igår och idag är magen upp och ner. Jag vet att jag kommer klara det och jag vet att det kommer att gå bra! Men jag vet också att jag förmodligen kommer att ställa miljontals frågor till de på flyget och att jag med största sannolikhet kommer att kräkas innan jag går på flyget. Men jag kommer att klara det. För annars kan jag inte få uppleva denna otroliga födelsedgspresent eller få komma och se hur Nicolina har levt och bott det senaste året. Och mest av allt - få spendera 6 underbara dagar med världens bästa tjej! - min bästa vän Nicolina Redner!!! <3 Så därför så passar dagens överskrift, ett litet citat från Gotlands Tidningar, perfekt!

Kommentarer
Postat av: Ryskan

Sara, Sara, Sara, min Sara!!! JAG är pirrig i magen för att du ska komma hit! Inte så att jag kommer spy utan bara lite nervös för din skull, men mest för att jag längtar efter VÄRLDENS BÄSTA TJEJ (det är ju du ju knäppis!)!!! Det är liksom bara helt ofattbart och fantastiskt att du om mindre än ett dygn är här, hos mig. Mitt hjärta kan inte hantera all denna lycka! VI SES IMORGON! Jag ringer ikväll! ♥

2012-08-09 @ 14:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0