Lyckligt lottad trots allt!

Ibland tänker jag på hur lyckligt lottad jag faktiskt e... Trots att livet suger, Gud e orättvis å allt för det mesta e piss. För det finns personer å saker i livet som gör att jag kan gråta av glädje! Å eftersom att det här e en sån där dag då jag inte vet om jag e glad eller ledsen så tänker jag försöka att skriva ner lite som gör mig glad...

* Jag har haft lyckan att få ha VÄRLDENS bästa föräldrar! Två underbara människor som satte mig före deras egna behov å gjorde så gott de kunde va det än gällde! <3

* Jag har världens bästa maka! Nicolina - vet inte va jag skulle göra utan dig!

* Jag har den bästa Nöten man kan ha! Som har gett mig en BSB-konsertbiljett i julklapp! Det bästa jag kunde få!!! Tack! <3

* Marika - den bästa partybruden man kan ha!!! Du å jag å alla våra år ihop! Å vi ska ha många fler år ihop! :)

* Jag har två storebröder som bryr sig om mig även om man inte alltid kan tro det...

* Jag har världens bästa ex-svägerska! Känt henne sen jag var liten, min låtsas-storasyster typ! :P

* Jag har möjligheten att få hålla på me något jag älskar! Dance in my life <3

* Jag har den bästaste extra-familjen! Familjen Redner - tack för att jag får komma hem till er ibland! :)

* Jag har de absolut sötaste, envisaste å roligaste tre små katterna! Älskar er!

* Jag har möjligheten att få bo kvar i mitt hus! <3

* Jag ska få se BACKSTREET BOYS!!! <3 <3 <3

* Jag har den gulligaste nallen i världen! Älskar min Nalle-Blund! <3

* Jag har ju helt klart världens snyggaste tatuering! ;)

* Jag har en keyboard! Tack mamma för världens bästa födelsedagspresent!

Det finns mycket mer som jag blir glad av, men de här e dem bästa! Jag älskar er alla! <3

Skryt

Jag hatar skryt. Å jag hatar folk som skryter. Det e så vidrigt när folk inte kan sluta prata om hur bra dom själva e å va bra saker dom gör å BLA BLA BLA! Jag e inte den som skryter om mig själv. Eller, jag hoppas iaf inte att jag e sån! Det e inte så jag uppfattar mig själv eller den personen som jag vill va. Men idag så måste jag bara skryta liiiite!!! Så förlåt allihopa, men jag måste få ur mig det...!

JAG FICK MVG PÅ EN UPPSATS I HISTORIA!!! :D

Nu tänker ni väl att det inte e en sån stor grej, men för mig e det faktiskt det! Jag hatar historia å jag har faktiskt väldigt svårt för det. Men tydligen så hade jag inte det för just den här uppsatsen :) men peppar peppar å ta i trä! Det kan lika fort gå å t helvete som det flyger mot toppen!

I sånna här glada stunder som gör livet liiite lättare att leva så undrar jag alltid vad mamma hade sagt. Eller egentligen vet jag väl vad hon hade sagt. Så här hade det nog varit om jag får gissa:

Jag ringer hem till mamma: "MAMMA! Jag fick MVG på en uppsats i historian!!!". Mamma svarar "Jo men det va väl bra? Fortsätt me det". Sen kommer jag hem å fortsätter prata om mitt MVG å visar henne uppsatsen å berättar i detalj vad läraren har sagt. Hon skrattar åt mig å säger "jo jo Sara jag vet att du har fått ett MVG. Men jag kan inte sånt där, sånt gjorde man inte när jag gick i skolan". Då svara jag henne "nej nej, men jag fick ett MVG mamma! Kolla!". Hon ler å svarar "jo jo jag ser" å skrattar åt sin totalt knäppa hattifnattiga dotter (som man inte kan tro har passerat 4-års gränsen?). Sen kramar jag henne å ger henne en puss på kinden å säger "åh va bäst jag e!", för att sedan gå å lata mig lite framför tvn.



Vissa stunder kommer aldrig igen kan man väl konstantera...


Tänd tre ljus för cancern

Julen har, som ni alla vet, en hektisk förberedelse. Man ska hinna köpa julklappar, handla julmat, städa, pynta, hitta en fin gran, osv... Men den 1 december klockan 20 vill jag att ni alla ska tända tre ljus för cancern.
Denna idé e inte min, utan det är ett "evenemang" som jag såg på facebook. De vill att vi alla ska tända tre ljus för cancern - för dem som har gått bort i det å dem som blivit drababde av det. Ljusen ska stå för tro, hopp å kärlek, men oxå om ni har någon ni vill tända för. Att tända tre ljus, spelar ingen roll färg, sort eller om dom e lika, å låta dem brinna en timme e ingen stor grej. Det tar inte lång tid å ni kommer inte bli trötta av det.
Ljusen kommer inte heller att kunna bota de sjuka, ta tebax dem döda eller göra så att denna vidriga sjukdom försvinner. De kommer bara att visa att vi alla e eniga om att denna sjukdom ska bort å att vi tänker på varandra. Vi visar medmänsklighet.

Jag tänder tre ljus för cancern den 1 december. Gör du det?


Saknad...

Varför e ni inte här när jag verkligen behöver er?
Kom tillbaka...



Fredagen en 13:e

Ja, vissa ser den dagen som en tur dag å nadra som en otursdag. Jag börjar nog tro att det e en otursdag! Skrockfull som man e...

För hela dagen började me att jag vaknade å såg på klockradion att klockan va 07.45. Detta va inte bra eftersom att min buss går 07.50, å även om den går precis utanför mig så skulle jag aldrig hinna ändå. Jag la mig på rygg å suckade å svärde över att jag hade sån otur. Jag kunde liksom inte ta nästa buss som gick vid 9 eftersom att då skulle jag komma in när lektionen va över. Efter kanske en kvart så hörde jag bussen åka utanför. Jag tänkte "fan va den va sen då" å kollar denna gång va klockan e på min mobil. Då visar det sig att min klockradio går en kvart för fort! Så om jag hade kollat på mobilen istället så hade jag hunnit me bussen... Skit?

Sen några timmar så va det dags för mig å duscha. När jag tvätta håret så råkade jag få schampoo i ögonen å letade frebrilt efter en handduk. Men istället för att ta tag i en handduk så rycker jag till i duschdraperiet så hela draperiet å stången ramlar ner. Me i fallet så tar stången me sig allt som står i badrumsfönstret... Å duschslangen sprutar vatten på hela väggen... Skit igen?

Nej, fredagar som har datumet 13 ska man undvika...  Fast om man ska se det positiva i det hela så slöt dagen rätt bra ändå. Tacos, våfflor å godis hemma hos familjen Redner (minus två som befann sig i England).

Så slutet gott, allting gott?

Jag vet ingenting längre...

Ni vet när något känns för bra för att va sant?
Så känns det just nu...




Jag vet ingenting längre...





Bullbak!

Idag gick jag upp tidigt för att gå in till grannen å lära mig baka bullar! Jag fick va me å se hur man gjorde degen å sen lärde hon mig hur man rullade dom å gjorde dom så där fina. Dock så blev inte mina så fina eftersom att det ju va första gången som jag rullade dom... Nästa gång jag bakar bullar så ska jag försöka att göra degen helt själv oxå. Men blir det problem springer jag in till grannen! Tack Reneé för att du lärde mig! <3

Jag har börjat få julkänslor... Vilket e konstigt eftersom att jag inte trodde att jag skulle få det. Liksom, i julas så tvingade jag nästan mig själv att fira jul så jag hann aldrig riktigt känna efter om jag hade julkänla eller inte... Men i år kommer jag nog verkligen ha det.. Så kan säga så hät: När jag väl har julstädat så åker pyntet upp! Inget snick snack om saken!



Julgranen från julen 2008. Första julen utan både pappa å mamma <3

RSS 2.0