Upp och ner, ner och upp...

Herregud vad längesen det var som jag skrev här. Har hunnit åka till Ryssland och tillbaka till och med! Underbar resa, UNDERBAR!!!
 
 
I övrigt har mitt liv tagit helt nya vändningar.
Jag har hoppat mellan att ha sett ljuset och att leva i total solförmörkelse, jag har älskat och jag har hatat, jag har njutit och jag har pinats.
Det har hänt saker som jag aldrig någonsin skulle kunna tro skulle drabba mig. Jag har fått veta saker som har skärt in i mitt hjärta. Och jag har skrivit blad efter blad, bara för att hindra mig själv från att gå under. Jag har skrivit överallt förutom här. För jag måste få leva i "hemlighet" ett tag, tänka efter och samla mod.
Jag har lärt mitt att google är det värsta som finns när man vill veta saker, men inte bli livrädd. Man ska inte gå in där och förvänta sig att allt man läser är sant. Så enkelt är det.
Jag ser inte längre den samma Sara i spegeln som jag såg förut. För mig ser jag annorlunda ut, just för att jag känner mig annorlunda. Jag har pendlat i vikt som f*n bara på några månader att jag inte längre trivs med min kropp. Det vet jag att jag kommer att kunna ändra på. Så förhoppningsvis kommer det att bli ett problem mindre. Snart.
Livet blir inte som man tror att det ska bli och att planera det är nästintill omöjligt. Det är en läxa som alla får lära sig någon gång. Jag, t.ex, trodde att milleniumskiftet skulle bli otroligt, men det enda det blev var konstigt. Tre månader in på år 2000 så dog min pappa och efter det har skiten avlöst sig med jämna mellanrum. Och med all trolighet så är det inte slut ännu.
Jag vet att man inte ska klaga på sitt liv för det finns någon som har det värre. Mengrejen är att det ALLTID kommer att finnas någon som har det värre. Så sluta jämföra med andra och låt dig själv få klaga lite! Ibland blir det faktiskt bättre efter att man har fått klaga lite! ;)

Hur som helst, så står jag på en helt annan plats i livet än vd jg gjorde bara för någon månad sedan. Om jag trivs här. Ja, det vet jag helt ärligt inte ännu. Jag ska göra mitt bästa, men det kommer att ta tid. Det kommer att krävas både svett och tårar. Och styrka som man ännu inte vet om man har.
Kanske blir det bättre om man vågar börja bli ärlig mot sig själv.
Kanske blir det bättre om mn stannar i sin egna lilla fantasivärld.
Jag vet faktiskt inte.
Allt jag vet är att jag inte är samma "gamla" Sara längre, utan att jag har både växt och krympt. Att jag är i en ny epok i livet. Att jag är på väg mot helt ny vändningar...
 
Håll tummarna för att jag är redo...
 
 

Kommentarer
Postat av: Garnstump (Madeleine)

Roligt att se ett inlägg från dig, det var inte igår ;)

2012-11-09 @ 19:28:27
URL: http://garnstump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0