Kärlek & Singel

Jag har tänkt på det här me kärlek å att hitta den rätt and so on. Jag vill inte stadga mig nu å börja planera en framtid. Utan jag vill först ha mitt egna liv, ta hand om mig själv å bara få leva liksom.

Min äldsta brorsdotter kom på förslaget att jag skulle sätta ut en annons på match.com (HJÄLP!) å jag svara blankt NEJ! Visst, det kan kanske funka å bli jätte bra! Men jag e bara 20 år å jag har tid på mig att bilda familj. Å även om jag skulle hitta nån nu - hur vet jag att det e just han som jag vill leva me tills döden skiljer oss åt?
Nä, jag vill leva loppan å bara va ung å få leka runt! Oj då, där kan nog missuppfattas lite... Så nope, jag menar inte att jag ska gå ut varje helg, supa mig full å knulla runt me massa olika killar. Det e inte riktigt min stil. Va jag menar e att jag vill kunna gå ut me vetskapen om att jag har en chans (iaf en jätte 1 %) på alla singelkillar där och veta att jag har inga förbindelser me nån annan än mig själv.

Plus att när jag blir kär så vill jag bli kär på riktigt, inte för ett halvår eller så. Jag har nog rätt svårt för å bli kär, det gör att när jag väl blir det så blir jag kär ordentligt. Å varför bli det i nån som kanske kommer såra en ett tag efter? Jag kanske bara e rädd får att bli sårad va vet jag... Men jag känner att jag har varit me om för mycket skit i mitt liv så behöver inte ännu mer!

Å jag skulle ljuga om jag sa att jag älskade det ljuva singellivet... Det gör jag inte, långt ifrån. Men jag hatar inte det heller. Jag behöver bara tid att bara få vara Sara. Jag vill inte rusa in i nått. Å visst e det bättre att va singel än att va ihop me nån bara för att just va ihop me nån?

Så för tillfället så ger mina kompisar mig den kärleken jag behöver. Katterna ger mig goset jag behöver. Å casanovan stillar mitt behov (va det betyder tänker jag inte förklara!).  Jag har va jag behöver i mitt liv just nu :) det som sker, det sker så att säga!


Hittade en dikt som jag tyckte va rätt rolig:

Killar killar killar...
Va gör de annat än pillar?
De låtsas söka tröst
Men egentligen vill de bara klämma på ens bröst
De är romantiska och kommer med rosor
Men de är inte nöjda förrän de har fått av ens trosor
Det är som en ren reflex
Att de genast tänker på sex
Man blir så kär
Men tyvärr är alla lika som bär
Kommer och sårar
Och vi drunknar i tårar
Men vi återuppstår
Och ni killar våa hjärtan får
För det är faktiskt killar
Som vi på jorden gillarJag e körd...

Jag ligger just nu typ en vecka efter i spanskan... Å nu ska jag helt plötsligt ha ett muntligt prov! NÄSTA VECKA!!!
Jag måste plugga som fan nu asså! Plus öva på alla ord å böjelser å så... :S jag e körd....

Å jo, mitt MSN e dum i huvudet oxå...

En liten bön...

Kära Gud

Låt nån smart jävel inskaffa alkolås på mobiler! För så fort man har fått i sig lite fööör mycket å dricka så sitter man me mobilen i handen å skickar sms till folk (oftast dem man låta bli att skicka till) å man skriver sånt man i efterhand ångrar sig som fan att man skrivit. Sen några dagar efter då man sotter där å rensar inkorgen å upptäcker va man egentligen har skrivit så har man en sån stor lust att skicka ett ursäkts sms. Men va skriver man då? Alkolås säger jag bara... Alkolås på mobiler!

Sen önskar jag oxå att du ger mig lite magiska krafter som gör att jag kan trolla bort disken. För så fort man har varit lite sjuk å inte har orkat diska så ökar den där diskhögen ganska snabbt... Sen tar det några dagar tills man ligger bra till me diskandet igen för att man e för lat för att diska allt på en å samma gång.

Å snälla Gud, låt mig bli av me det som irriterar mina ögon. E det ögoninflammation så låt det bryta ut så jag kan bli av me det nån gång! För att vakna upp me att ögonlocken sitter ihop pga massa äckel päckel e inte kul!

Sen sist, men inte minst... Kan du vrida tebax tiden å ge mig en extra vecka eller två? Jag känner att jag ligger lite efter me allt som jag borde ha gjort i veckan som gick... =/

Amen!


RSS 2.0