Vårkänslor!

Å nej jag e inte kär, vilket brukar va det första man tror när nån säger att dom har vårkänslor...
Men, jag har helt enkelt bara en jävla längtan till våren! Jag längtar så mycket till den att jag vet precis hur min trädgård ska se ut då! Jag har till å me målat upp en bild av det :P haha.. Så snälla snö försvinn bara så jag kan få gå ut å påta i den!!! :D

Hoppas bara att jag får ihop pengarna så att jag kan behålla mitt hus å min trädgård som kommer att bli så fin, så fin... Så btw, nån som behöver barnvakt eller vet ett jobb till mig eller någe? :) jag e inte dyr i drift! :)

Nej sova lite nu kanske så huvudvärken försvinner... Men man får ju passa på när man e hos nån me dator eftersom att seg stjärtarna på telia inte kan fixa bredband förrän i typ mars... Yeah. Kul. Men det får mig att börja gå igenom å fixa hemma iaf å göra massa andra saker jag borde ha gjort för längesen! Alltid någe I guess...

Å när internet e tebax hemma så kommer det en ordentlig redovisning av Backstreet Boys resan me Malin, Sthlms resan me Em å ett annat litet blogg inlägg som jag måste få ur mig här... See ya soon, eller njea kanske inte så soon då!
När allt känns tungt så e finns jag här även om du kanske inte alltid tror det å även om jag kanske inte alltid visar det så bra... Jag hoppas att du förstår att det här verkligen e till dig å ingen annan <3 love you forever!
/Din nallekompis

Kommentarer
Postat av: Viktoria

Hej! Gå gärna in och kika på det jag säljer! :)

2010-02-08 @ 03:09:14
URL: http://mmaxe.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Du kan ju alltid kolla med Carola om dom behöver barnvakt, du känner ju ungarna :) Kram

2010-02-08 @ 09:58:21
Postat av: Sara

Hej!

Jag har mailat till en som bjöd på den svartvita väskan, men inte fått nåt svar ännu. Jag ska vänta under dagen och har jag inte fått nåt svar så finns ialla fall den svartvita kvar.

De andra sakerna skulle jag hålla till nästa vecka åt tjejen som var först. :) Kan hon inte betala då så kommer sakerna ut igen. Så det är bara att hålla utkik. :)

MVH/Sara

2010-02-08 @ 10:11:01
URL: http://starattraction.blogg.se/
Postat av: Marika

åh jag längtar verkligen verkligen efter våren!! Tyvärr blir en vår i norrland aldrig likadan som den vackra färggranna hemma på ön :(

2010-02-14 @ 12:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0